Sluta kämpa med ditt bokningspaket!

Såhär enkelt kan du få rekommendationer och förfrågningar medan du sover!

Att skicka en gåva som överraskning när en kund bokar en fotografering hos dig är ett enkelt sätt att sprida kärlek och omtanke. Kunden känner sig uppmärksammad och du visar att du gör det lilla extra för dem. De flesta av oss blir ju dessutom glada när vi plötsligt får en överraskning i brevlådan! Och detta är något du kan göra oavsett om det är bröllop eller en familjefotografering.

I den här guiden som du kan ladda ner gratis, ger jag dig tips på hur jag gått tillväga och vad jag använt för att skapa mitt uppskattade bokningspaket, för att just DU ska kunna skapa ditt ultimata bokningspaket!

Efter att jag började skicka mina väl genomtänkta bokningspaket som överraskning till mina kunder, så började det trilla in massor med goda recensioner och rekommendationer om mig som fotograf. Jag började få förfrågningar och bokningar av brudparens gäster efter att de hört så gott om mig! Jag är inte längre bara en fotograf som dyker upp, tar fina bilder och åker hem, utan jag visar att jag verkligen ger hjärta och själ till mina par. De känner sig omhändertagna, sedda och bortskämda. Och jag fortsätter boka in nya kunder baserat på fantastiska omdömen.

Bokningspaket
Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag lovar att inte skicka spam eller mängder med mail, mer än någon gång ibland då jag har någonting att säga eller tipsa om. Du kan alltid välja att avregistrera dig i slutet på mina e-mail om du inte vill få dem mer.

Några av mina kunders reaktioner på bokningspaketen

Om Mia

Inombords är jag fortfarande 23, men mitt körkort påstår att jag är 35 år?! Jag bor tillsammans med min man Glenn och vår hund Idun i Eksjö och älskar att spendera fritiden med fotbad, kolla på serier, äta popcorn och spela brädspel med våra vänner. Kanske äta en och annan kladdkaka med..

Jag är fotograf med huvudsaklig inriktning på bröllop, men också lifestyle familj och boudoir. Jag är även utbildad grafisk formgivare och jobbar heltid med mitt företag sedan 2018.

Behöver du hjälp med det grafiska? Jag hjälper företagare med att bygga varumärken, ta fram grafiska profiler, designa logotyper, broschyrer och annat material.

Följ mig gärna på mina sociala kanaler för fler matnyttiga tips framöver!

Fotograf och grafisk formgivare Mia Modigh Westlund