Vill du erbjuda fotoböcker till dina kunder, men har inte tid?

Om det här stämmer in på dig, så kan jag hjälpa dig!

 • Du har kunder som efterfrågar fotoböcker till sina bröllopsbilder, boudoirbilder, gravidbilder, nyföddbilder eller familjebilder.
 • Du vill ta ditt företag till en högre nivå och erbjuda lyxiga produkter.
 • Du vill tjäna mer pengar utan att arbeta mer, genom att sälja vackra produkter.
 • Du vill men hinner/orkar inte lära dig designa fotoböcker.
 • Du vill men hinner inte beställa fotoböcker.

Jag vill hjälpa dig frigöra tid från sådant som du inte tycker är roligt eller sådant du inte har tid att ägna dig åt. Så du kan göra det som är kul – fotografera dina kunder! Du kan börja erbjuda dina kunder fotoböcker direkt och således tjäna pengar på denna extra försäljningen, utan att direkt behöva göra någonting mer än att skicka beställningen till mig. Hur bra?!

Jag har byggt en beställningssida på min hemsida, så mina kunder kan beställa sin fotobok direkt. Detta har varit ett vinnande koncept då jag behövt göra minimalt med jobb kring det administrativa. Det är min varmaste rekommendation, att erbjuda dina kunder en beställningssida för dina produkter och sälja in dem med snygga bilder. Ta gärna inspiration från min sida för att skapa din egna, men observera att du inte får kopiera texterna rakt av då de dels ligger under upphovsrätten men även för att det försämrar bådas SEO när det kommer till Google.

Paket 01

 • Jag designar fotobokslayouten
 • Kunden kan göra en korrigering på layouten
 • Jag skickar print-filer till dig och du beställer fotoboken

Du har hela tiden kontakten med din kund så hen behöver aldrig ha kontakt med mig.

1 600 kr ex. moms

Paket 02

 • Jag designar fotobokslayouten
 • Kunden kan göra en korrigering på layouten
 • Jag sköter hela beställningen av fotoboken. Den beställs i ditt namn och antingen skickas fotoboken till dig så du kan packa om den och skicka till kunden i ditt varumärke, eller så skickas den direkt till kunden i neutral paketering.

Du har hela tiden kontakten med din kund så hen behöver aldrig ha kontakt med mig.

2 000 kr ex. moms

Observera att kostnaden för fotobok och eventuell frakt tillkommer på din faktura.

Information/Villkor

Om du har några frågor går det bra att maila mig direkt på hej@mwfotograf.se innan du beställer.

Du fyller i beställningsformuläret nedan samt skickar de högupplösta bilderna till mig samtidigt, för att jag ska kunna påbörja designprocessen.

I priset ingår en korrigeringsrunda för kunden. Om hen önskar korrigera ytterligare tillkommer en kostnad om 500 kr (inkl moms), denna summan faktureras dig men du kan alltså fakturera kunden valfritt belopp, för detta.

Mina fakturor ställs med 14 dagars betalningsvillkor, 60 kronor i påminnelseavgift och dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Vid paket 1 skickas fakturan i samband med att jag skickar de färdiga printfilerna till dig.

Vid paket 2 skickas fakturan i samband med att fotoboken beställs, eftersom slutsumman för själva fotoboken kan ändras beroende på hur valutakursen står just för dagen och denna summan tillkommer på din faktura.

Observera att du är ansvarig för att kontrollera deadlines för leverans hos din valda leverantör.

Jag står helt fritt från ansvar gällande eventuella felstavningar i omslagstext, gällande kvalité på de skickade filerna, eventuella tillverkningsfel eller förseningar som är orsakade av leverantören samt eventuella skador, förseningar eller förluster orsakade vid och av företagen som sköter leveransen.

Beställningsformulär

Företagsuppgifter till faktura


Fotobok

Följande fält fylls i om du valt paket 2

Observera att alla leverantörer erbjuder olika typer av tryck, färger och typsnitt. Kontrollera vad din valda leverantör erbjuder och fyll i korrekt information

Vid önskemål om text på framsidan, kontrollera att din valda leverantör erbjuder flera rader samt vad de har för krav i form av max antal teckenObs! Bilderna skall skickas till hej@mwfotograf.se i högupplöst format, på valfritt sätt, i samband med att du skickar in denna beställningen.


Vill du hellre lära dig hela processen för att själv kunna designa och beställa dina fotoböcker? Då kan du boka ett coachingsamtal med mig där jag går igenom allting från start. Jag hjälper dig skapa en struktur kring beställningen och ser till att du får en smidig process från det att kunden ska välja sina bilder till att du levererar fotoboken. Jag kan även coacha dig med formuleringar till alla mail och i kommunikation med kunden.

Vem är jag då?

Mia Modigh Westlund, grafisk formgivare och fotograf

Inombords är jag fortfarande 23, men mitt körkort påstår att jag  fyller 38 i november?! Jag bor i Stockholm (och Eksjö) tillsammans med min man Glenn, vår 2-åriga son Jack och vår hund Idun. Jag älskar tacos på fredagar, ett varmt fotbad framför serier på tv, äta popcorn och spela brädspel med våra vänner. Kanske äta en och annan kladdkaka med.. Sedan Jack kom in i våra liv är fritiden fylld med gos, bus, lekstunder både inomhus och utomhus, bygge av tågbana (jag erkänner, det är mest jag som bygger) och jag älskar denna tiden med honom så mycket!

Jag är utbildad grafisk formgivare och jobbar heltid i mitt företag sedan 2018, både med grafisk formgivning och fotografering.

Behöver du hjälp med det grafiska? Jag hjälper företag med att bygga varumärken, ta fram grafiska profiler, designa logotyper, broschyrer och annat grafiskt material. Jag fotograferar personalbilder och verksamhetsbilder som du kan använda på din webbplats, i sociala medier och i trycksaker.

Jag är även fotograf med huvudsaklig inriktning på familjebubblan med allt från graviditeten till nyfödd och familjebilder, men också boudoir och företagsbilder.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Företagsfotograf i Stockholm

Är du intresserad av min hjälp för logotyp, grafisk profil, fotoboksdesign eller coachingsamtal/mentorskap?

Kontakta mig på hej@mwfotograf.se