En gratis planeringsmall - för en snyggare struktur

Vill du strukturera din veckoplanering?
Ladda ner min planeringsmall helt gratis!

Jag tycker det är roligt att ta fram mallar som underlättar samtidigt som vardagslivet blir lite snyggare. Struktur och planering i vardagen gör att livet flyter på lite smidigare. En veckoplanering är en bra start för att få koll och kontroll över alla måsten.

Skriv ut mallen och sätt upp den på kylskåpet eller anslagstavlan för bättre översikt. Eller använd den digitalt och skriv på den i valfritt redigeringsprogram. Hör gärna av dig och berätta hur du använder den, om du lägger upp bilder på tex instagram får du gärna tagga mig med @mwfotograf.se så jag får se den användas hos just dig!

Om du har förslag på andra mallar som skulle underlätta din vardag får du gärna säga till så kanske det är något som kommer framöver.

veckoplanering gratis

Du kommer få ett mail med länk till planeringsguiden,
ifall du besöker sidan med mobil så kan du signa upp dig nu
och ladda ner den till datorn vid ett senare tillfälle!

Har du problem med nedladdningen, maila mig!

Vem är jag då?

Mia Modigh Westlund, grafisk formgivare och fotograf

Inombords är jag fortfarande 23, men mitt körkort påstår att jag  fyller 38 i november?! Jag bor i Stockholm (och Eksjö) tillsammans med min man Glenn, vår 2-åriga son Jack och vår hund Idun. Jag älskar tacos på fredagar, ett varmt fotbad framför serier på tv, äta popcorn och spela brädspel med våra vänner. Kanske äta en och annan kladdkaka med.. Sedan Jack kom in i våra liv är fritiden fylld med gos, bus, lekstunder både inomhus och utomhus, bygge av tågbana (jag erkänner, det är mest jag som bygger) och jag älskar denna tiden med honom så mycket!

Jag är utbildad grafisk formgivare och jobbar heltid i mitt företag sedan 2018, både med grafisk formgivning och fotografering.

Behöver du hjälp med det grafiska? Jag hjälper företag med att bygga varumärken, ta fram grafiska profiler, designa logotyper, broschyrer och annat grafiskt material. Jag fotograferar personalbilder och verksamhetsbilder som du kan använda på din webbplats, i sociala medier och i trycksaker.

Jag är även fotograf med huvudsaklig inriktning på familjebubblan med allt från graviditeten till nyfödd och familjebilder, men också boudoir och företagsbilder.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Företagsfotograf i Stockholm

Är du intresserad av min hjälp för logotyp, grafisk profil, fotoboksdesign eller coachingsamtal/mentorskap?

Kontakta mig på hej@mwfotograf.se