Vem är jag då?

Mia Modigh Westlund, grafisk formgivare och fotograf

Inombords är jag fortfarande 23, men mitt körkort påstår att jag  fyller 38 i november?! Jag bor i Stockholm (och Eksjö) tillsammans med min man Glenn, vår 2-åriga son Jack och vår hund Idun. Jag älskar tacos på fredagar, ett varmt fotbad framför serier på tv, äta popcorn och spela brädspel med våra vänner. Kanske äta en och annan kladdkaka med.. Sedan Jack kom in i våra liv är fritiden fylld med gos, bus, lekstunder både inomhus och utomhus, bygge av tågbana (jag erkänner, det är mest jag som bygger) och jag älskar denna tiden med honom så mycket!

Jag är utbildad grafisk formgivare och jobbar heltid i mitt företag sedan 2018, både med grafisk formgivning och fotografering.

Behöver du hjälp med det grafiska? Jag hjälper företag med att bygga varumärken, ta fram grafiska profiler, designa logotyper, broschyrer och annat grafiskt material. Jag fotograferar personalbilder och verksamhetsbilder som du kan använda på din webbplats, i sociala medier och i trycksaker.

Jag är även fotograf med huvudsaklig inriktning på familjebubblan med allt från graviditeten till nyfödd och familjebilder, men också boudoir och företagsbilder.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Företagsfotograf i Stockholm

Är du intresserad av min hjälp med logotyp, grafisk profil, fotoboksdesign eller coachingsamtal/mentorskap?

Kontakta mig på hej@mwfotograf.se